Ska du ut på roadtrip i Sverige med familjen eller vännerna i sommar? Då ska du satsa på att köpa några roliga saker till bilen som gör resan mycket roligare.

På marknaden finns det numera massor av saker till bilen som till exempel roliga lampor, en magnetisk mobilhållare eller ett riktigt schysst ljudsystem. Med en rabattkod hos Gratislandet.se kan du dessutom få till en riktigt bra deal på de saker du köper.

Kylskåp

Vem vill sitta i en varm bil och dricka ljummen läsk? Med ett coolt minikylskåp där du kan förvara olika goda juicer, läsk, vatten med mera, har du alltid en svalkande dryck under bilfärden.

”Det är en del att tänka på inför köpet eftersom boxarna finns i olika utföranden med stora prisskillnader” enligt en artikel i Expressen.

Utfällbar mugghållare

När du ska åka på en lång roadtrip vill du såklart ha mycket dryck och goda snacks lättåtkomligt i bilen. Var ska alla saker ligga så att de inte far runt i framsätet och ner på golvet? Med en utfällbar mugghållare har du alltid plats för det som du vill ha nära. Montera mugghållaren i bilens fasta mugghållare och veckla sedan ut delarna för att få plats med dina saker.
Mugghållaren är dessutom perfekt att förvara mobilen, nycklar solglasögonen eller din plånbok.

Luftfräschare

Den klassiska luftfräscharen kan aldrig bli fel! När någon har varit ute och tagit en rökpaus och sedan sätter sig i bilen igen är det inte så kul för resten av gänget, och om du och familjen sitter tillräckligt länge i bilen tillsammans går det inte att undgå en lite unken och trist lukt. Häng upp en eller flera luftfräschare så blir bilturen garanterat behagligare.